Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΑ-ΣΟΚ !!! ΣΤΟ 21,8% Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ …

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) το ποσοστό ανεργίας τον Ιανουάριο του 2012 σκαρφάλωσε στο 21,8% από 14,8% που ήταν τον Ιανουάριο του 2011 και 21,2% το Δεκέμβριο του 2011 !!!
Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 344.913 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2011 (αύξηση 46,6%) και κατά 32.331 άτομα σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2011 (αύξηση 3,1%) και ανήλθαν σε 1.084.668 άτομα.
Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 363.369 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2011 (μείωση 8,6%) και κατά 25.953 άτομα σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2011 (μείωση 0,7%), διαμορφούμενοι σε 3.880.120 άτομα.
Τέλος, οι οικονομικά μη ενεργοί, δηλαδή τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία, αυξήθηκαν κατά 21.066 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2011 (αύξηση 0,6%) και μειώθηκαν κατά 2.965 άτομα σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2011 (μείωση 0,1%) και διαμορφώθηκαν σε 3.342.853 άτομα.
Τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας παρατηρούνται στους νέους ηλικίας 15-24 ετών (50,8%) και στα άτομα ηλικίας 25-34 ετών (28,7%). Στις γυναίκες το ποσοστό ανεργίας ανέρχεται στο 25,7% και στους άνδρες στο 18,7%.
Απίστευτα για ευρωπαϊκή χώρα στοιχεία ΣΟΚ , που θα διαμορφώσουν και το αποτέλεσμα των εκλογών...
Όταν εργαζόμενοι προς ανενεργό πληθυσμό βρίσκεται σχεδόν στο 1 προς 1 (3.880.120/3.342.853) και υπάρχουν σχεδόν 1.100.000 εκ. ΑΝΕΡΓΟΙ να μήν φανταστεί κανείς από τους πολιτικούς μας πώς θα περάσει αλώβητος από την εκλογική βάσανο...
Να μήν φανταστούν ούτε οι δανειστές ότι υπάρχει περίπτωση να "τρομάξουν" οι ψηφοφόροι από τις απειλές τους και ότι θα σπεύσουν να ψηφίσουν τους "εκλεκτούς" τους...
Πρέπει να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ , ότι ΑΝ ΔΕΝ φροντίσουν να ΑΛΛΑΞΟΥΝ το πρόγραμμα "εξυγίανσης" που θέλουν να εφαρμόσουν και μετά τις εκλογές , ανεβάζοντας ακόμα σε μεγαλύτερα ύψη την ανεργία και καταβιβάζοντας στα τάρταρα το επίπεδο ζωής των Ελλήνων αυξάνοντας συγχρόνως την ΥΦΕΣΗ , κανείς Έλληνας έχων σώας τα ς φρένας δεν θα ψηφίσει κάποιο κόμμα που θα εφαρμόσει τον ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ αυτό...
Έχουν ακόμα χρόνο να δουν με ενδιαφέρον την αλλαγή της πολιτικής που εφαρμόζουν στους Έλληνες πολίτες...
ΑΝ δεν το κάνουν , δεν είναι γιατί ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ το τί έρχεται , αλλά γιατί ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ με νύχια και με δόντια...


antilogos.gr

"ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ

Ο Γιάννης Δημαράς πριν από λίγη ώρα, αποδέσμευσε τα στελέχη του, που απ' αυτή την στιγμή είναι ελεύθερα να στηρίξουν η να ενταχθούν, σε όποιο κόμμα επιθυμούν.

Η... απόφασή του ανακοινώθηκε κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του "Αρματος Πολιτών"....

Οπως καταλαβαίνετε αρχίζει η συσπείρωση του "κινήματος"!!!!!!!!!

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ"



Χωρίς κανένα ακίνητο στην ιδιοκτησία του, αλλά με εισοδήματα από συμμετοχή σε κατασκευαστική εταιρία εισήλθε στην κεντρική πολιτική σκηνή ο κ. Τσοχατζόπουλος το μακρινό 1981, χρονιά κατά την οποία εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής Επικρατείας και ανέλαβε υπουργός Δημοσίων Εργων στη νεοσχηματισθείσα κυβέρνηση του ΠαΣοΚ.
Στην αρχική δήλωση «πόθεν έσχες» που υπέβαλε μόλις «πήρε το βάπτισμα» του βουλευτή, την οποία και έχει στη διάθεσή του «Το Βήμα», εμφανίζεται «ανέστιος» και το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που ανέφερε ήταν ένα αυτοκίνητο Οpel Αscona 1.600 κ.ε. που ανήκε στη σύζυγό του.
Τα εισοδήματα που είχε περιλάβει στη φορολογική του δήλωση για το οικονομικό έτος 1980 ο κατά τη δήλωσή του «πολιτικός μηχανικός- οικονομολόγος» ήταν 565.590 δραχμές και προέρχονταν από την κατά 10% συμμετοχή του στην κατασκευαστική εταιρεία Κ. Αρβανίτης και Σία ΟΕ. Οι δε τραπεζικές καταθέσεις του ήταν 200.000 δραχμές στην Εθνική Τράπεζα και 20.000 μάρκα στη Stadsparkasse του Μονάχου, τη γερμανική πόλη στην οποία είχε δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά κατά την περίοδο της δικτατορίας και προτού επιστρέψει στην Ελλάδα.
Αυξημένα, λόγω και της αμοιβής του από το Κοινοβούλιο, ήταν και τα εισοδήματα που δήλωσε τον επόμενο χρόνο, το 1982. Εφθαναν τις 758.683 δραχμές, εκ των οποίων 329.668 δραχμές από τη βουλευτική αποζημίωση, 20.850 δραχμές από εμπορικές επιχειρήσεις και 409.167 δραχμές από ελευθέρια επαγγέλματα.

Οι «πολυτέλειες» του πρώην υπουργού 1999 -Διαζύγιο με τη γερμανίδα σύζυγό του κυρία Γκούντρουν Μολντενχάουερ .
Το διαζύγιο ήταν επεισοδιακό και στοίχισε ακριβά στον πρώην υπουργό. Ορισμένες πληροφορίες κάνουν λόγο και για μετρητά που κατέβαλε αλλά και για παραχώρηση ακινήτου στην πρώην σύζυγό του. Η κυρία Μολντενχάουερ κατάφερε, λέγεται, και διατήρησε, με συμφωνία, το επώνυμο «κυρία Τσοχατζοπούλου» .

Δεκέμβριος 2002
Δεξίωση με την ευκαιρία του αρραβώνα, όπως γράφτηκε τότε στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων, με την κυρία Βίκυ Σταμάτη στο πολυτελές εστιατόριο «Βau Βrummel» στην Κηφισιά. Είχαν κληθεί βουλευτές, επιχειρηματίες, κοσμικοί, ακόμη και καθηγητές πανεπιστημίου. Προσκλήθηκε και γαλλίδα τραγουδίστρια από το Παρίσι, ειδικά για να ευχηθεί στους μελλονύμφους.
Δεκέμβριος 2003
Παρουσίαση στο Ιδρυμα Γουλανδρή στην Κηφισιά του παιδικού βιβλίου «Ο μυθικός χορός της φύσης» της συγγραφέως κυρίας Βίκυς Σταμάτη, «συντρόφου» ακόμη, όπως έγραφαν τότε, του κ. Τσοχατζόπουλου. Αποτέλεσε μείζον πολιτικό-κοσμικό γεγονός, αφού παρέστη η αφρόκρεμα της κοσμικής Αθήνας, αλλά και πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.
12 Ιουλίου 2004 PARIS
Ακολούθησε λαμπρή γαμήλια δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχείο «Four Seasons».

16 Απριλίου 2010
Αγορά οικίας στην πιο ακριβή οδό της χώρας, στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρει ότι η αγορά έγινε νόμιμα με χρήματα που προήλθαν από τις οικονομίες του και από δάνειο που πήρε, ενώ υποστηρίζει ότι στοίχισε μόνο 1,1 εκατ. ευρώ.


Η νυν σύζυγος του πρώην υπουργού, «υπάλληλος της ΔΕΗ» κατά τη δήλωση, κυρία Βασιλική Σταμάτη έχει στην κατοχή της ένα διαμέρισμα 130 τ.μ. στο Χαλάνδρι που απέκτησε το 1990 με γονική παροχή, ενώ δηλώνει εισόδημα 23.410,8 ευρώ και καταθέσεις 40.000 ευρώ, επίσης σε τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς. Τα ποσά αυτά προκαλούν πολλά ερωτήματα σε μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής αναφορικά με το πρόσφατο δάνειο που φέρεται να έλαβε η σύζυγος του πρώην βουλευτή προκειμένου να αποκτήσει την οικία της Δ. Αρεοπαγίτου αντί τιμήματος 1,1 εκατ. ευρώ που αποτελεί την αντικειμενική αξία του. Από φορολογικές δηλώσεις τού πρώην υπουργού προκύπτει ότι το 1991 αγόρασε από κοινού με την τότε σύζυγό του- η οποία ως επαγγελματική ιδιότητα δηλώνει «λογίστρια» ενώ για κάποια περίοδο συμμετείχε σε ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία Casa που λειτουργούσε κατάστημα κρυστάλλων- διαμέρισμα 159 τ.μ. στα Μελίσσια αντί 18,5 εκατ. δραχμών. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού καλύφθηκε από δύο δάνεια που συνήψαν με το Ταμείο Παρακαταθηκών (4,95 εκατ. δραχμές) και την Κτηματική (6,5 εκατ. δραχμές). Μετά τη λύση του γάμου τους το ακίνητο πέρασε στη σύζυγο, η οποία εξάλλου στη δήλωση «πόθεν έσχες» που υπεβλήθη από τον πρώην υπουργό το 1996 φέρεται να είχε καταθέσεις 100.000 μάρκων σε τράπεζα του Μονάχου, καθώς και 15 εκατ. δραχμές σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΩΛΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

Μια μικρή ομάδα αγνωστών που είχαν πάει στη κηδεία μετά το τέλος της, αποφάσισαν να κάνουν πορεία στο σημείο όπου αυτοκτόνησε ο 77χρονος φαρμακοποιός. Στην διάρκεια της πορείας λίγο πριν την πλατεία Συντάγματος βρήκαν μια πεζή περίπολο με δύο ειδικούς φρούρους. Τότε οι άγνωστοι τους επιτέθηκαν, άρπαξαν το γκλοπ από τον έναν και τον χτύπησαν και κατάφεραν επίσης να του βγάλουν το πουκάμισο αλλά και την θήκη με το όπλο και τον ασύρματο.

Σας θυμιζω την δηλωση του Χρυσοχοϊδη για τον τραυματισμό του φωτο ρεπόρτερ Λώλου κατά την διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

Ο περισπούδαστος Χρυσοχοίδης έκανε ανακοινώσεις και είπε πως για τον τραυματισμό του φωτορεπορτερ Λώλου θα χυθεί άπλετο φως...για τον ειδικό φρουρό που χτυπήθηκε το απόγευμα θα γίνει καμία έρευνα;
η μήπως δεν θα γίνει γιατί έτσι είναι και...έτσι πρέπει!!!
με δύο μέτρα και δύο σταθμά...