Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ TRILATERAL


Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος δεν είναι «επαρχιώτης στην Ομόνοια», όπως θα βόλευε ένας τέτοιων χαρακτηριστικών πρωθυπουργός «ορισμένου χρόνου». Ανήκει στην κυβερνώσα ελίτ, έχει εκπαιδευτεί απ’ αυτήν, όλη του η καριέρα είναι δρομολογημένη και πειθαρχημένη στα κέντρα που μεριμνούν ώστε μια παγκόσμια οικονομική δύναμη να υπαγορεύει στην πολιτική.


Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, πρωθυπουργός-διασώστης της χώρας, με τη συμφωνία όλων, πλην της Αριστεράς, ανήκει στην παγκόσμια κυβερνώσα ελίτ.

Εδώ και χρόνια είναι μέλος της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commission) που «φτιάχνει» παγκόσμιους ηγέτες, προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα του καπιταλισμού, τώρα με όρους παγκοσμιοποίησης. Η Tri- lateral από τα δημοσιευμένα ντοκουμέντα της πασχίζει να διαχειριστεί την πολιτική σταθερότητα, χωρίς υπερβολική δημοκρατία, υπεραμύνεται της ελεύθερης διακίνησης κεφαλαίων, ασφαλώς δεν είναι συνωμοσία, αλλά αιχμή του δόρατος του παγκόσμιου κεφαλαίου, που αποδέχεται μόνο την «υπαλληλοποιημένη πολιτική» ή τους εκπαιδευμένους απ’ αυτήν τεχνοκράτες.Χθες, ένα μέλος της Trilateral ανέλαβε τα ηνία στην κυβέρνηση των Αθηνών. Εχει προηγηθεί επιτήρηση και επέλαση του ΔΝΤ, της ΕΚΤ κ.ά., ενώ αυτό που έπεται -σίγουρα- δεν είναι ο θρίαμβος της πολιτικής.

Χθες, επίσης, στη γειτονική Ιταλία, που δοκιμάζεται μέσα από μια παρόμοια με τη δική μας πολιορκία των δανειστών και των spreads, γνωστοποιήθηκε ότι μεταβατικός πρωθυπουργός μετά την παραίτηση Μπερλουσκόνι θα αναλάβει ο Mario Monti.

Πρόκειται για ακόμα ένα μέλος τής Trilateral, που μάλιστα ηγείται και του ευρωπαϊκού σκέλους της (προεδρεύει). Προφανώς η Trilateral στην αναμπουμπούλα χαίρεται και «επεμβαίνει».

Πάντως, ο κ. Λ. Παπαδήμος δεσπόζει στη λίστα των μελών της Τριμερούς, αυτού του κλειστού προπυργίου του καπιταλισμού, και στην ιστοσελίδα εμφανίζεται προβεβλημένο, από τις 21 Οκτωβρίου 2011, δημοσίευμα των «Financial Times» «by Loucas Papademos».

Λίστα εκλεκτών

Το όνομα του κ. Παπαδήμου συγκαταλέγεται στη λίστα των εκλεκτών της Τριμερούς, που δεν είναι κοσμική, όπως η λέσχη Bilderberg, και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: κεντρικούς τραπεζίτες, επιτρόπους, μεγαλοστελέχη των Βρυξελλών, πρόσωπα-κλειδιά τραπεζών και ασφαλιστικών ομίλων, βιομηχάνους, διπλωμάτες, πανεπιστημιακούς, «Αθανάτους», στελέχη εταιρειών οπλικών συστημάτων, πρώην υπουργούς, ΝΑΤΟϊκούς, συστημικούς εκδότες και δημοσιογράφους.
Από την Ελλάδα έτερα μέλη της Τριμερούς εμφανίζονται να είναι ο Παναγής Βουρλούμης (τέως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ και νυν μέλος του Δ.Σ. της «Καθημερινής»), ο τέως πρόεδρος του ΣΕΒ, Οδυσσέας Κυριακόπουλος, ο διευθυντής τής «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς (παρίσταται και στις συνεδριάσεις της Bilderberg) και ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γ. Βασιλείου.

Παλαιότερα, σε συνθέσεις της Τριμερούς εμφανιζόταν ο καθηγητής Λουκάς Τσούκαλης (ΕΛΙΑΜΕΠ) και ο διατελέσας και πρόεδρος του ΣΕΒ Στέλιος Αργυρός.

Κλίντον, Μπους και Κάρτερ ήταν μέλη της Τριμερούς, που συστήθηκε το 1973 από επίλεκτους του συστήματος, με στόχο να προετοιμάσει πολιτικές και ηγέτες για την παγκοσμιοποίηση που θα σφράγιζαν ιδιώτες από χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Ιαπωνίας αρχικά, που έγινε ομάδα Ασίας μετά.


Οι οικογένειες Ροκφέλερ και Ρότσιλντ εξακολουθούν να βάζουν τη σφραγίδα τους στην Τριμερή, με τους Ουμπέρτο Ανιέλι, Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, Μινόρου Μακιχάρα, Σάιρους Βανς, Γουόρεν Κρίστοφερ κ.ά. να διαδραματίζουν τους ρόλους που τους αναλογούν για το συντονισμό των κέντρων πολιτικής, νομισματικής και διανοητικής ισχύος στην υπηρεσία του αναβαπτισμένου καπιταλισμού.
Ο κ. Λ. Παπαδήμος, εν κατακλείδι, ούτε φτωχοδιάβολος είναι ούτε ποτέ αναμείχθηκε με την εγχώρια διαπλοκή, που τόσο πολύ νοιάστηκε για τον ορισμό του ως πρωθυπουργού. Επέλεξε να είναι μάνατζερ της κυβερνώσας ελίτ, τώρα και με πολιτικό ρόλο στον τόπο του, επιβεβλημένος ίσως και μοιραίος πρώτα γι’ αυτούς που συναίνεσαν για το διορισμό του.

ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι δημοσιευμένο στην εφημερίδα 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' (ανυπόγραφο όπως λένε), στο antinews.gr και στο dexiextrem.blogspot.com. Έχει ενδιαφέρον και θέλει κατά την γνώμη μου πολύ προσοχή η στοχοποίηση κάποιων προσώπων που περιβάλουν τον ΣΑΜΑΡΑ.....

Μέχρι χθες δεν τους ένωνε τίποτε. Το αντίθετο θα λέγαμε. Ηταν ξένοι στο ίδιο σπίτι, καθώς ο ένας κοιτούσε τον άλλο με καχυποψία. Στην περίπτωσή τους μιλάμε για…ξαφνικό έρωτα, που ακούει στο όνομα “συγκυβέρνηση”. Είναι οι άνθρωποι που έπεισαν τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει το “μετέωρο βήμα” που πλήγωσε τη βάση της Νέας Δημοκρατίας.
Ο λόγος για τους Δημήτρη Αβραμόπουλο, Δημήτρη Σταμάτη και Χρύσανθο Λαζαρίδη. Οι δυο τελευταίοι δήλωναν “μουτζαχεντίν” του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και καθοδηγητές της σκληρής γραμμής. Δεν ήταν λίγες οι φορές που όταν ο πρώτος έκανε δηλώσεις που τον διαφοροποιούσαν από την επίσημη γραμμή ζητούσαν τον αποκεφαλισμό του. Όσο για το Δημήτρη Αβραμόπουλο πήρε τα πάνω του μετά την αναγόρευσή του σε Αντιπρόεδρο του κόμματος, αλλά και τη μετακόμιση στη Συγγρού.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, πριν από λίγες εβδομάδες ξεκίνησε τις μεγάλες του αποστολές στο εξωτερικό. Δυο από τα πρόσφατα ταξίδια του ήταν στη Μόσχα και στις ΗΠΑ. Η επίσκεψή του στην Αμερική και το ραντεβού του με την Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ φαίνεται πως του έδωσαν καλή πληροφόρηση για το πως σκεπτονται οι δάνειες δυνάμεις αλλά και ο ισχυρός παραγων για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Πάντα ήταν υπέρμαχος των συγκλήσεων. Διπλωμάτης από τη φύση του απέφευγε πάντα τις αντιπαραθέσεις και τις κόκκινες γραμμές. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που όταν είχαν το πάνω χέρι οι “προεδρικοί” εκείνος φρόντιζε διακριτικά να βρισκεται εκτος κάδρου. Ήταν. όπως και ο έτερος Αντιπρόεδρος Σταύρος Δήμας διακριτικά “ασφαλής” και προσεκτικός. Δεν ήθελε να μπαίνει σε μονομαχίες που θα τον “σκονιζαν ” και θα του τραυμάτιζαν το προφίλ. Πίστευε ότι στη σκληρή πατριωτική γραμμή του κ. Σαμαρά δεν είχε ρόλο και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να πει την αποψη του ως αποδεκτός από τους πάντες. Ο «κυριος τίποτα» κατά τον Θόδωρο Πάγκαλο πάντα ήξερε να περιμένει. Τελικά η συγκατοίκησή του με τον κ. Σαμαρά στον ίδιο όροφο, οδήγησε τη ΝΔ στο…Μαξίμου από την πισω πόρτα, με …συγκάτοικους και μεταβατικό πρωθυπουργό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Ο Θεσσαλονικιός σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ και παλιός του φιλος , Δημήτρης Σταμάτης δεν ξέρουμε για ποιο λόγο θα περάσει στην πολιτική ιστορία του τόπου, αλλά εμείς βρήκαμε τον έναν. Είναι ο άνθρωπος που μέχρι πριν λίγα εικοσιτετράωρα δήλωνε ότι “συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αυτή τη στιγμή θα συνιστούσε “κοινοβουλευτική χούντα” και επέμενε στις εκλογές επειγοντως κατηγορώντας το κ. Καρατζαφέρη ότι πουλάει τακτική εκδούλευση στο ΠΑΣΟΚ και στον Γιώργο Παπανδρέου. Ο ένθερμος υποστηρικτής της σκληρής γραμμής μέσα σε μια βραδιά έγινε θιασώτης του «ναι» στη συγκυβέρνηση. Προφανώς οι προηγούμενες δηλώσεις του ήταν κάτι σαν και αυτό : Λέμε και κανενα αστειο για να περνάει η ώρα. Όχι απλώς «κατάπιε» οτι ειχε πει αλλά λίγο έλειψε και να έρθει στα χέρια, (σύμφωνα με δημοσιεύματα), με άλλους στενούς συνεργάτες του κ. Σαμαρά που διαφωνούσαν με την μεταβατική κυβέρνηση. Η «κολοτούμπα» του ήταν τέτοια που μετείχε και στη συνάντηση με τον κ. Βενιζέλο και τους συνεργάτες του στις 6 Νοεμβρίου (όχι ιδιαίτερα μαχόμενος όπως επιμενουν οι πληροφορίες), αλλά και στη χθεσινο ραντεβου για την μοιρασια των Υπουργείων .Στην κυβέρνηση Καραμανλή μετείχε σε διάφορες θέσεις, καθώς δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί βουλευτής.

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
Γεννημένος στην Νέα Υόρκη το 1954 ήρθε στην Ελλάδα το 1958. Θεωρείται ο άνθρωπος που ανήκει στο στενότερο πυρήνα του Αντώνη Σαμαρά. Ισχυρίζεται ότι γράφει τις ομιλίες του Προέδρου της ΝΔ και γενικά είναι ο άνθρωπος στα μέσα και στα έξω. Το μεγάλο του παθος είναι τα media μιας και έχει δημοσιογραφήσει κατά καιρούς. Η μεγάλη του αγάπη για την προβολή είναι αυτή που πολλές φορές τον έχει βγάλει στο..γυαλί, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία ισχυριζονται οι ασπονδοι φιλοι του . Θέλοντας να αγγίξει ευαίσθητες εθνικες χορδές δεν παραλείπει να αναφέρει στο βιογραφικό του ότι υπηρέτησε τη του θητεία στα τεθωρακισμένα. Έως τώρα φάνταζε ως ο σκληρός πατριώτης αφού και το πέρασμά του από το “Δίκτυο 21” αλλά και η αρθρογραφία του έκανε κάποιους να ξεχνούν το αριστερό του παρελθόν (υπήρξε μέλος του Ρήγα Φεραίου της νεολαιας του του ΚΚΕ εσωτερικού. Στην επταετία μάλιστα είχε συλληφθεί και φυλακιστεί στο ΕΑΤ -ΕΣΑ).
Το “λουκ” του παραπέμπει περισσότερο σε στρατιωτικό, όπως και η φρασεολογία του. Οι σπουδές του όμως είναι πανω στα οικονομικά, όπου κατεχει και διδακτορικό στην Οικονομετρία. Ήταν ο εμπνευστής του θεσμού της “εργασιακής εφεδρείας” που τελικά το ΠΑΣΟΚ την έκοψε και την έραψε στα μέτρα του. Εχει εντρυφήσει στη θεωρία του χάους. Ίσως αυτόν τον επηρέασε στο να «ψησει» τον Αντώνη Σαμαρά να ακολουθήσει μια αναλογη επιλογή.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

καταπληκτικό κλιπ, έτσι για να γελάσουμε

http://www.youtube.com/watch?v=VeUCOQC_lTM&feature=player_embedded

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΝ΄ΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ

αντιγράφω από το taxalia.blogspot και συνυπογράφω

Ναι, όπως σου το ΄γράφουμε. Δεν είναι ώρα για καθωσπρεπισμούς.
Σου επέβαλλαν "για να σωθεί η πατρίδα" να κάνεις μια κωλοτούμπα με την αποδοχή της νέας δανειακής σύμβασης. Είπες το ναι και μετά σου ζήτησαν να πείς "ναι" και σε κυβέρνηση συνεργασίας. Οι άλλοι που γκάριζαν τόσους μήνες "έλα Αντώνη να τα βρούμε", εξαφανίστηκαν και λένε αμπελοφιλοσοφίες.
Μετά -αφού είπες και το δεύτερο ναι με τον όρο "εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου"- σου είπαν "πες ναι και σε εκλογές αργότερα". Ξαναείπες ναι, για τη σωτηρία της πατρίδας. Αλλά ...
ο σκοπός τους είναι να σε σύρουν στην άβυσσο μαζί τους κι όχι να σωθεί η πατρίδα. Μετά ήρθε ο Όλι Ρεν και σου είπε: "δεν μου αρκούν αυτά, θέλω και την υπογραφή του Σαμαρά"!!!
Πού ακούστηκε ρε να ζητούν την υπογραφή του προέδρου ενός κόμματος της αντιπολίτευσης;
Με ποιά λογική; Με τη λογική ότι θα είσαι ο επόμενος πρωθυπουργός μήπως; Μα όλοι ξέρουν ότι δεν θα πάρεις αυτοδυναμία και θα αναγκαστείς ίσως να συγκυβερνήσεις με τον Τσίπρα και την Παπαρήγα για κάποιο διάστημα. Γιατί δεν ζητά ο Όλι Ρεν και τη δική τους υπογραφή; Γιατί δεν λέει "αν δεν υπογράψει η Παπαρήγα, δεν παίρνετε το δάνειο"; Προδικάζει το εκλογικό αποτέλεσμα;

Αντώνη Σαμαρά, το αίτημα του Όλι Ρεν, είναι κάτι παραπάνω από εξευτελιστικό και προσχηματικό.
Ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις την τακτική Μπουτάρη και να τους πείς, χωρίς κανέναν δισταγμό, ένα φαρδύ - πλατύ "άντε γαμηθείτε ρε επιτέλους" !
Ναι, έτσι όπως σου το γράφω. Χωρίς ευγένειες, χωρίς διπλωματικό τακτ, χωρίς ενδοιασμούς.

Αν συνεχίσεις να διολισθαίνεις σε λίγο θα σου ζητήσουν και λίγο κώλο. Θα τον δώσεις κι αυτόν, για να μη σου χρεώσουν την καταστροφή; Την καταστροφή που καλλιεργεί το ΠΑΣΟΚ με τις εγκληματικές του πολιτικές και τις υπογραφές του επί 2 χρόνια -χωρίς να ρωτήσει κανέναν-, θα την χρεωθείς εσύ, για να έρθει ο Γιωργάκης, μετά από 3-4 χρόνια, καθαρός, λουσμένος και σινιαρισμένος να ξανασώσει τη χώρα;

Αν λες ΝΑΙ σε ό,τι σου ζητούν οι Ευρωπαίοι, ποιό το νόημα να κυβερνήσεις; Πες τους "ελάτε εσείς να κυβερνήσετε"!

Αντώνη, ο Θουκιδίδης είπε ότι:

"ο ισχυρός προσωρεί μέχρι εκεί που του επιτρέπει η δύναμή του και
ο αδύναμος υποχωρεί μέχρι εκεί που του επιβάλλει η αδυναμία του"

Αν συνεχίσεις τις πρακτικές του YES για να σωθεί η πατρίδα, ούτε η πατρίδα θα σωθεί, ούτε εσύ, ούτε κανείς από μας.
Αν συνεχίσεις να προσπαθείς να δείξεις ότι θέλεις να λειτουργείς σοβαρά και υπέυθυνα, κανείς δεν θα το εκτιμήσει και κανείς δεν θα το σεβαστεί. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι !
Όταν φτάνουν στο σημείο να σου ζητούν τώρα που είσαι απλά ένας από τους 6 πολιτικούς αρχηγούς, τέτοια ξεφτιλίκια, τι μέλλον μπορεί να έχεις ως Πρωθυπουργός; Τότε που θα έχεις πραγματικά την ευθύνη!
Αντώνη Σαμαρά, μην γίνεσαι ένα ακόμη υπάκουο παιδί των νταβαντζήδων, των μεγαλοδημοσιογράφων, των τραπεζιτών και των ναζιστών της Ε.Ε. Αυτά που σου ζητούν, είναι απολύτως άσχετα με τη θεσμική σου θέση και θα είσαι για πάντα σκλάβος αφεντικών. Και μείς μαζί για πολλά πολλά χρόνια, χωρίς να ερωτηθούμε αν η αλυσίδα μας θα είναι από χαλκό ή από χρυσό.

Θυμήσου τον Ρήγα Φερραίο :

καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή

και γράψτους στα αρχίδια σου ! Φτάνει πιά με τους εκβιασμούς, δεν θα ζήσουμε όλη τη ζωή μας εκβιαζόμενοι. Αντώνη διέλυσέ τα όλα ! Φτάνει με την υπεύθυνη στάση, κανείς δεν θα σου πεί "ευχαριστώ".

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ....

Κατάλαβες τώρα...
γιατί σε λέγανε «εθνικιστή»
όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;
Για να την πουλήσουν πιο εύκολα.
Γι' αυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν και -ελλ
ήταν και είναι εμπόδιο όταν ακούγεται
μέσα στο μαντρί τού "εκσυγχρονισμού"
που μας μπουζούριασαν.

Κατάλαβες τώρα...
γιατί σε λέγανε «ρατσιστή»;
Γιατί σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης τής πατρίδας σου·
θα είσαι ένας κάτοικος μιας
χώρας που θα ανήκει στους παγκόσμιους τραπεζίτες και στους υπαλλήλους τους,
οι οποίοι
παριστάνουν την...
κυβέρνηση.

Κατάλαβες τώρα
γιατί πριονίσανε την παιδεία
και την υποβάθμισαν σε "εκπαίδευση";
Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3,60.
Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους
που απλώσανε στη χώρα σου,
να σερβίρεις καφέδε
ς και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες
στα πάρτι τού Χριστοφοράκου.
Κατάλαβες τώρα
γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες
(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)
και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών
μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα
(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);
Για να βρουν άνετα χώρο,
χωρίς προσπάθεια,
τα δικά τους μπακάλικα
που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά...

Κατάλαβες τώρα
γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;
Για να σου πάρουν το πατρικό σου.
Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου.
Με χαρτιά τυπωμένα
σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

Κατάλαβες τώρα
γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;
Όταν ένας πρωθυπουργός τής χώρας
προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του
στο στημένο παιγνίδι τού χρηματιστηρίου,
δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις,
αλλά τον τζόγο.
Κατάλαβες τώρα
ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι
σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας
τον πλούτο σου, τον ιδρώτα σου,
με αέρα;

Κατάλαβες τώρα
γιατί γουστάρουν τόσο την...
"ελεύθερη αγορά";
Για να κλείσει ο μπακάλης τής γειτονιάς
και να στέλνεις τον κόπο σου
στα μεγαλομπακάλικα τής Γερμανίας.
Σε βγάλανε, ψαράκι, από τη γυάλα σου
και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα,
που έχουν τους δικούς τους κανόνες...
διατροφής.

Κατάλαβες τώρα
γιατί αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες"
τόσο πολύ οι εκλεγμένοι «αλήτες» μας;
Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι' εμάς δυστυχισμένους.

Κατάλαβες τώρα,
ψαράκι, πόσο αξίζει η γυάλα σου;
Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο
- το καλύτερο οικόπεδο -
και την κοστολογούν μόλις
300 δις συμπεριλαμβανομένων και τών...
αρχαιοτήτων.

Κατάλαβες τώρα
γιατί αλλάζουν το ονοματάκι στην Εθνική σου Οδό;
Θέλεις 20? πλέον για να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη
χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό,
ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να την κατασκευάσει
και όχι να την ξεπουλήσουν
στον κάθε "όμορφο"
που παριστάνει τον...
εργολάβο.

Κατάλαβες τώρα
γιατί σου πουλάνε φθηνά τα...
χαζοκούτια;
Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια τών...
σήριαλς.
Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα
στον απογευματινό
πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους.
Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση
υπερεκτιμημένων "τίποτα",
με καμιά ειδικότητα, στον αέρα.
Κατάλαβες τώρα
γιατί σ' έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου,
δίνοντάς σου μια θέση στο...
"δημόσιο";
Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους...
"εποίκους".

Κατάλαβες τώρα
γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές,
ενώ ο παππούς
θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα...
70 του;
Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους
χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές.
Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου.
Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι' αυτό
προωθούν την...
υπογεννητικότητα.

Κατάλαβες τώρα
γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος;
Επειδή αυτός δεν θέλει ν' ανήκει στον θίασο τών 300
που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες,
τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα
οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης
μαζί με τις "άγιες οικογένειες" τού τόπου.
Έτσι, στο θέατρο που λέγεται...
Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα
σχεδόν κανέναν από τους λαμπρούς Έλληνες
διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν είναι...
θεατρίνοι.

Κατάλαβες τώρα
γιατί τα κάνουν όλ' αυτά;
Επειδή είναι υπεύθυνοι για τον κάθε
ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ,
για την κάθε
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο.
Ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ!
Οι κύριοι αυτοί και τα όργανά τους συντελούν
μια νέα μορφή γενοκτονίας
στην πατρίδα σου και το ξέρουν πάρα πολύ καλά,
επειδή αυτοί είναι εκείνοι που τη σχεδίασαν
και την εκτελούν!

Αγαπητοί φίλοι.
Αν βρείτε το παραπάνω κείμενο ενδιαφέρον και πραγματικό,
παρακαλείσθε να το προωθήσετε.
Στις μέρες που ζούμε
η ενημέρωση είναι μια μορφή αντίστασης
που μας την προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία
την οποία και χρησιμοποιούν κατά κόρον οι εξωθεσμικές δυνάμεις
που δρουν πάντα στο...
σκοτάδι.


D. Lagas (και όχι Lagarde)

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.....

ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

GAP ΤΕΛΟΣ..... ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ........ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.
(ΝΤΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ: ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)